CITYSWEDENTRAVEL

STOCKHOLM - APRIL 2017

En spesiell opplevelse

Den 2. helgen i april 2017 hadde vi et opphold i Stockholm som ble litt annerledes enn hva vi hadde forestilt oss.

På ettermiddagen den 7. april var vi i Västerås hos venner og fikk beskjed om at det hadde vært en alvorlig hendelse i Stockholm sentrum. Et terrorangrep ble utført ved at en lastebil kjørte inn i kjøpesenteret Åhléns City, drepte fem mennesker, og skadet femten på Drottninggatan. Gjerningspersonen ble pågrepet samme kveld.

Vi ankom Stockholm dagen etter, og ble møtt en veldig spesiell atmosfære. I nyhetene ble det sagt at folk «tok gaten tilbake» og det opplevdes slik. På tross av at det var uavklart om det var mange involverte, så gikk folk ute i gatene. Det myldret av mennesker, og det ble utover dagen lørdag et blomsterhav som ikke kan beskrives. På grunn av at situasjonen og omfanget ikke var avklart, ble det tilkalt forsterkninger fra andre politidistrikter. Ved frokosten søndagen kunne vi konstatere at veldig mange av disse bodde på samme hotell som oss.

Det ble et litt spesielt første møte med Stockholm, men på tross av dette sitter jeg igjen med en fin opplevelse.

Galleri STOCKHOLM

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.