BLOGGNYTT

ÅRETS FOTOHØYDEPUNKT

Når jeg skal oppsummere året som har gått med bakgrunn i fotointeressen min, så er det flere hendelser som er fine å se tilbake på.

At jeg endelig skulle få festet NØKKEROSER til linsa var morsomt.

Det ble også med noen fine fotominner fra en tur til SMÅVÆRET i Trøndelag. En fantastisk 1. august der kysten viste seg fra sin beste side.

Spaserturer rundt SKRANEVATNET i Bergen gir nye opplevelser hele tiden i takt med årstiden som endrer seg. Et lengre opphold i STEINKJER har medført noen turer det også.

Det ble ikke så mye tid i PIEMONTE som jeg skulle ha ønsket dette året, men noen fine uker der i vår resulterte i fine øyeblikk.

ØVERST PÅ LISTEN

Øverst på listen i 2019 er nok uten tvil turen til AMSTERDAM og den dagen vi lå på kne og fotograferte tulipaner i KEUKENHOF BOTANISKE HAGE i Lisse, Nederland.

Etter et mislykket forsøk i 2013 (pga sen vår – ingen blomstring tidlig i april) lyktes jeg og min gode turvenninnene Torill, den 26. april i år å få sett dette utrolig flotte parkanlegget på hele 32 ha. Helt fantastisk!

Parken har åpent i 2 måneder, og i 2020 fra 21. mars til 10 mai. Du kan dra med buss fra Amsterdam sentrum og ha dagen i eget tempo. Bussbilletter får du kjøpt på app lastet ned på telefonen eller i bussen. Det samme gjelder inngangsbillett. Her kan du laste ned app og slippe billettkø  eller du kan benytte deg av en av de tilrettelagte turene som det finnes mange av. En liten oversikt finner du på nettsiden GET YOUR GUIDE. Bor du på hotell i byen har de også informasjon å gi.

Parkens WEBSIDE

[ult_buttons btn_title=»BILDEGALLERI KAUKENHOF >>» btn_link=»url:http%3A%2F%2Fwww.gslie.com%2Fdt_gallery%2Fkeukenhof%2F|||» btn_title_color=»#ffffff» btn_bg_color=»#319ea0″ icon=»none» icon_size=»32″ btn_icon_pos=»ubtn-sep-icon-at-left»]

Keukenhof ligger drøyt 40 km utenfor Amsterdam og det er enkelt å komme seg dit.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.